Tips & tricks

Wil je optimaal genieten van de rozen in jouw flowerbox? Dan raden we je aan onderstaande tips & tricks op te volgen.

  1. Om zo lang mogelijk van jouw rozen in de flowerbox te genieten, raden we je aan om de dag een beetje water toe te voegen. Dit zorgt ervoor dat de oase niet uitdroogt en de rozen genoeg water krijgen om mooi te bloeien. Let op! Giet geen water op de rozen maar zorg ervoor dat het water alleen op de oase terecht komt, dit om smet tussen de rozen tegen te gaan
  2. Bloemen in het algemeen, maar zeker rozen, hebben nogal wat voorkeuren qua klimaat. Zet je bloemen nooit op de tocht. Rozen trekken tocht niet, ze staan liever op een beschut plaatsje.
  3. Zet jouw flowerbox niet in de zon. Achter het raam komt de warmte nog harder binnen, dit trekken rozen niet. Lekker in de schaduw zetten dus!
  4. Probeer jouw flowerbox niet in de buurt van een fruitmand te zetten. Fruit produceert Ethyleengas, dit zorgt ervoor dat bloemen sneller ‘rijpen’. Dit betekent echter ook dat jouw rozen eerder zullen verwelken.
  5. Wil je optimaal genieten van jouw flowerbox? Dan raden we je aan om de flowerbox ’s nachts in een koele ruimte te zetten.

 

© 2018 - 2023 Flowerbox by DFM Bloemen & Planten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel