Wat is er zo speciaal aan een flowerbox?

De flowerbox is in Nederland nog redelijk nieuw en daarom vinden we het misschien ook wel erg interessant! Naast dat ik een flowerbox erg mooi vind, was het in ieder geval één van de redenen waarom ik me er verder in heb verdiept en ervoor gekozen heb ze ook op de markt te brengen.

Een flowerbox, wat is dat precies?
Laat ik even beginnen met deze vraag te beantwoorden. In mijn vriendengroep vertel ik natuurlijk ook dat we bij DFM Bloemen & Planten flowerboxen zijn gaan verkopen. Vaak kreeg ik dan de vraag ‘wat moet ik me daarbij voorstellen?’ of ‘wat is dat precies?’. Er zijn waarschijnlijk nog veel meer mensen die dezelfde vraag zullen hebben. Een flowerbox is geen simpele bos bloemen of een leuk bloemstukje. Een flowerbox kent vele mogelijkheden. Het is een soort hoedendoos waarin bloemen in steekschuim gestoken worden. Doordat de bloemen lekker dicht op elkaar zitten en kort op de doos gestoken zijn, blijven ze ook langer mooi dan een gemiddelde bos bloemen. Doordat de bloemen boven de doos uitkomen, heb je een soort bloementaartje in een doos gestoken. Zijn de bloemen verwelkt, dan houd je ook nog eens een handige opbergdoos met deksel over!

               

Flowerboxen in alle soorten en maten
Als je een beetje op internet zoekt zie je dat flowerboxen in alle soorten en maten te verkrijgen zijn. Zo zijn er vierkante dozen, ronde dozen en zelfs dozen in hartvorm. Daarnaast zie je in de boxen alleen rozen, gemengde bloemen, knuffels maar er worden bijvoorbeeld ook letters en cijfers gemaakt van bloemen. Wij zijn klein begonnen en zijn gestart met alleen ronde dozen. Onze dozen zijn de verkrijgen in maat S, maat M en maat L. Ook hebben we gekozen voor alleen een zwarte uitvoering. Dit hebben we gedaan omdat alle mogelijke kleuren bloemen het mooist tot zijn recht komen bij zwart. Een witte doos vinden wij bijvoorbeeld vloeken bij witte rozen. Zoals je hoort zijn er oneindig veel mogelijkheden om jouw perfecte flowerbox te creëren.

De toekomst van flowerboxen 
Ik merk dat er steeds meer vraag komt naar flowerboxen. Ik denk dan ook dat de flowerboxen in de toekomst steeds vaker cadeau gedaan worden. Eens een keer wat anders dan een bosje bloemen voor een verjaardag of een leuk vaasje om mee te nemen als je ergens op de koffie gaat. Het is een extra mogelijkheid en vervangt de bestande keuzes niet. Er blijven oneinding veel mogelijkheden om een prachtig boeket te maken, maar dat geldt net zo goed voor flowerboxen. Ik denk dat de variaties in flowerboxen alleen maar zullen toenemen in de toekomst. Houd onze website daarom in de gaten! Tips en ideeën zijn uiteraard altijd welkom en kun je sturen naar: info@flowerboxbydfm.nl

 

© 2018 - 2023 Flowerbox by DFM Bloemen & Planten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel