Een origineel kraamcadeau

Verwacht iemand in jouw omgeving een eerste, tweede of misschien wel derde kindje? Dan wil je graag eens een origineel kraamcadeau meenemen! Een pakje, knuffel of een speelgoedje is natuurlijk altijd een leuk idee. Maar echt origineel? Nee, dat is het zeker niet!

Het perfecte kraamcadeau
Een kraamcadeau wordt vaak met liefde uitgezocht, je wil namelijk niet met een cadeautje aankomen waar de ontvangen totaal niet op zit te wachten. Toch houdt niet iedereen van hetzelfde en daarom is het belangrijk om je van te voren een beetje in te leven in de ontvangers.

Een aantal tips:

  • Kijk goed naar het geboortekaartje, hier kun je namelijk vaak al de smaak van de ouders in terugzien. Vaak komt ook de kleur die in het babykamertje gebruikt wordt terug in het kaartje. Heel handig om tot een geschikt cadeau te komen.
  • Denk ook aan de kersverse mama. De meeste kraamcadeaus zijn cadeautjes voor de kleine, denk ook eens aan de mama! Koop bijvoorbeeld een lekker geurtje of relaxsetje voor haar, dan scoor je zeker punten. Ook kun je wat leuks kopen voor de vader en eventuele broertjes en zusjes.
  • Vraag de ouders of ze nog wensen hebben! Heel simpel en misschien is de verrassing er dan een beetje af, maar hierdoor weet je zeker dat je met een geschikt cadeau komt.
  • Wil je graag kleertjes geven? Probeer dan wat grotere maten te kopen. Vaak hebben de ouders al veel kleine kleertjes gekregen of zelf gekocht, grotere maten zijn altijd goed!

Ga voor een flowerbox!
Wil je niet met de standaardcadeaus aankomen? Ga dan voor een flowerbox als kraamcadeau! We hebben hele leuke boxen met blauwe of roze rozen met een ooievaar erin. Echt een keer wat anders en origineel! Daarnaast hebben ze ook weinig omkijken naar de flowerbox, een bos bloemen heeft daarentegen regelmatig vers water nodig. Twijfel je of de kersverse ouders wel van bloemen houden? Houdt dan in je achterhoofd dat bloemen gemiddeld een week mooi blijven, daarna houden ze nog een handige opbergdoos over voor bijvoorbeeld stiekjes, sokjes, speentjes etc. etc. Je kunt de kraambox via onze webshop bestellen.

Heb je echt geen idee wat je kunt kopen als kraamcadeau? Ga dan voor een cadeaubon. Dan kunnen de kersverse ouders zelf wat leuks uitzoeken en zit je zeker altijd goed!

© 2018 - 2023 Flowerbox by DFM Bloemen & Planten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel